طراحی سایت وردپرس چیست؟(لیست قیمت+مزایا و معایب)
طراحی سایت وردپرس و لیست قیمت آن امروزه که بیشتر...
حل مشکلات یا تبلیغات ؟
سالها پیش وقتی برای اولین بار کلمه ریپورتاژ آگهی رو...
آیا برای اپ فروشگاهی نیاز به سایت داریم؟
وقتی اولین بار با یک فروشگاه اینترنتی آشنا شدی ترجیح...
تیمت رو هوشمندانه بساز!
همونطور که میدونیم، لازمه موفقیت هر کسب و کار یا...

غذای پاندای گوگل نشیم!

راه انداختن مزرعه کار جذابیه اما نه به هر شکلی!یکی از بدترین کارهایی که میتونید انجام بدید راه اندازی یک مزرعه محتواییه.

مزرعه محتوا ( content farm ) ، یک سایت ، پر از محتواهای کپی و بی ارزشه . این تجارت اینترنتی صرفا با هدف ، گرفتن ورودی از نتایج جستجوی گوگل ، فعالیت میکنه.

کپی کردن محتوای سایت های دیگه یکی از تکنیک های کلاه سیاه سئو محسوب میشه که  برای مقابله با اون ، الگوریتم پاندا ، یکی از  بزرگ ترین بروز رسانی های تاریخ هیولای جستجوگر دنیا ، یعنی گوگل ، متولد شد. میشه گفت استفاده کردن از محتوای کپی و بی کیفیت بدترین نوع سئو کلاه سیاهه!

سئو کلاه سیاه ، شامل روش ها ، استراتژی ها و تکنیک هایی میشه که سعی در گمراه کردن موتورهای جستجو دارن و برای رسیدن به این هدف مخالف قوانین گوگل عمل میکنن.

گوگل همیشه رضایت کاربرانش رو اولویت قرار میده و هر سایتی که ارزش کاربران رو زیر سوال ببره ، سریعا جریمه میکنه. مزرعه محتوا با مقاله های کوتاه ، بدون نام ، کپی شده ، تبلیغات بسیار زیاد و ترفندهای دیگه ، اولویت گوگل رو به بازی میگیره. حتی اگر همه این مقالات کپی هم نشده باشن ، توسط نویسندگانی نوشته شدن که صرفا برای سیاه کردن کاغذ مینویسند و نویسندگی ، حرفه اصلی اونها نیست. مقالاتی بی ارزش و سطحی که هیچ دردی از کاربران دوا نمی کنند . پس از نظر گوگل این مزارع شایستگی فراهم کردن تغذیه مغز کاربرانش رو ندارن.

و اما روند کار یک مزرعه محتوا به این شکله :

  • استارت یک مزرعه ، با تجزیه و تحلیل سوالات در جستجوهای انجام شده ، اتفاقات و موضوعاتی که در اون برهه از زمان مورد توجه هستند ، زده میشه.
  • درخواست ها و موضوعاتی که از تجزیه و تحلیل جستجوها بدست آمده برای شرایط خاص بر اساس معیارهای ، حجم جستجو ، تکامل زمانی جستجوها یا درآمد احتمالی انجام تبلیغات ، مرتب سازی میشن .
  • تجزیه و تحلیل های مرتب شده در حالت پیشرفته ، به صورت خودکار با اتصال رابط ها به داده API موتورهای جستجو انجام میشه و با استفاده از لینک های مرتبط به شرکت منتقل میشه.
  • یک الگوریتم سوالات جستجو شده رو مرتب می کنه و از اونا لیستی از اصطلاحات و مسائل که به صورت بالقوه ارزش بازاری بالایی دارن بدست میاد.
  • جستجوی کلمات کلیدی اغلب به صورت خودکار انجام میشه و هدف اون فهمیدن کلمات کلیدی و موضوعات مربوط به اونه که به طور مکرر توسط کاربران جستجو میشه. عبارات جستجوی متداول شانس بیشتری برای ایجاد ترافیک دارن و همه این اقدامات قبل از نوشتن مقالات انجام میشه.

هدف از همه این تحقیقات یافتن نیازهای کاربران و فرصت های بازاریابیه ، چرا که کل این مزرعه بر پایه گرفتن ورودی هرچه بیشتر از گوگل و ایجاد ترافیک ، ایجاد میشه و هدف غایی ، بیشترین  درآمد از تبلیغاته. مزرعه محتوا بر پایه تبادل لینک ها ساخته نشده.مزرعه لینک کاملا روند متفاوتی با مزرعه محتوا داره. اما هردو به دنبال یک نتیجه ان ، پول درآوردن از یک سایت به در نخور!

حتی با این جمله ساده میشه کیفیت محتوای مزارع محتوا رو سنجید :

“روزانه بیش از صد مقاله در زمینه های مختلف ، توسط مزارع محتوایی تولید می شود”.کاملا در این جمله مشهوده که این تعداد از مقاله و انتشار روزانه ، هیچ کیفیتی رو در خودش جا نمیده و فقط کپی کردن این روند رو توجیه میکنه!

پس برای شناخت مزارع محتوایی به کیفیت مقالات هر سایت و تعداد تبلیغاتش دقت کنید ، شناخت مزارع محتوا مثل سایت های اسپم ، راحت نیست اما با دونستن یکسری جزئیات این کار آسون تر میشه.

حرف آخر …

برای اینکه در قلب گوگل جا بگیرید ، با رعایت قوانین و اصول سئو ورودی سایت خود را افزایش بدید. اولویت گوگل یعنی رضایت کاربران رو ، اولویت خود قرار دهید ، پادشاه رو به گدایی نکشونید تا شاهد پیشرفت چشمگیر سایتتون باشید.

با گذاشتن یک دیدگاه کوچک این پایین ، در یک پیشرفت بزرگ سهیم شو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *