طراحی سایت وردپرس چیست؟(لیست قیمت+مزایا و معایب)
طراحی سایت وردپرس و لیست قیمت آن امروزه که بیشتر...
حل مشکلات یا تبلیغات ؟
سالها پیش وقتی برای اولین بار کلمه ریپورتاژ آگهی رو...
آیا برای اپ فروشگاهی نیاز به سایت داریم؟
وقتی اولین بار با یک فروشگاه اینترنتی آشنا شدی ترجیح...
تیمت رو هوشمندانه بساز!
همونطور که میدونیم، لازمه موفقیت هر کسب و کار یا...

کاربرد CRM چیست؟

مشتریان در واقع همه چیز یک کسب و کارند و به نقل قول از پیتر دراکر : هدف هر کسب و کاری ، جذب و حفظ مشتریان است. از زمان ظهور متدهای بازاریابی دیجیتالی و پیشرفته تر شدن تکنولوژی ، به تدریج CRM نیز ظهور کرد و اکثر مدیران به ابزارهای جدید جهت ارتباط قوی تر و بیشتر با مشتریان ، دست یافتند و به کاربرد CRM واقف شدند.

CRM چیست؟

در تعریف شفافی از CRM  ، مخفف  کلمات Customer Relationship Management باید بگوییم  : مدیریت ارتباط با مشتری ، استراتژی شیوه تعامل و مشارکت فعال با مشتریان است.گرچه هنوز تعریفی از این اصطلاح نیست که تمامی ابعاد آن را در بر بگیرد و هزاران تعریف مختلف از آن وجود دارد. اما همه تعاریف یک هدف مشخص را دنبال می کنند و آن چیزی جز ، بهتر مدیریت کردن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و درخواست های آنها ، نیست.

سی آر ام در واقع به این معناست که شما برای موفقیت و افزایش بازدهی کسب و کار خود ، باید قادر به راضی نگه داشتن مشتریان زمان حال و جذب مشتریان بیشتر باشید و در این راه نیاز به یک نقشه راهنما و یک ابزار خوب دارید.

 

وقتی از مدیریت ارتباط با مشتری حرف میزنیم منظور ما خارج از مفاهیم زیر نیست  :

  • CRM در شکل استراتژی : این شکل ، دیدگاه هر کسب و کار نسبت به شیوه مدیریت رابطه با مشتریان بالقوه و بالفعل است.
  • CRM در شکل یک فرآیند : این شکل را می توان به عنوان روندی در نظر گرفت که کسب و کار برای رشد و مدیریت رابطه ها به آن اتکا می کند.
  • CRM در شکل فناوری : محصولی که ساخته دست تکنولوژی است و انواع گوناگونی دارد و از آن برای ثبت ، گزارش و تحلیل تعاملات بین کسب و کار و کاربران ، استفاده می شود. عموما از آن به عنوان نرم افزار  CRM یاد می شود.

 

و اما کاربرد CRM و نرم افزار آن

این نوع از نرم افزار قابلیت مدیریت اطلاعات مربوط به مشتری ، تعاملاتی که با او انجام شده و جمع آوری همه اطلاعات قسمت های مختلف شرکت را دارد.هر زمان که یک نمای واحد و جامع از هر بخش نیاز داشته باشید ، آن را در اختیار شما قرار می دهد. بخش های بازاریابی ، پشتیبانی و فروش که ارتباط مستقیم با مشتریان دارند با استفاده از این نرم افزار می توانند تصمیمات بهتری در رابطه با مشتری اتخاذ کنند و در آخر بهترین راه را جلوی پای مشتری بگذارند.

 

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ، باعث بهبود کیفیت تعاملات و هماهنگی بین روندهای فروش ، پشتیبانی و بازاریابی می شود.

مدیریت ارتباط با مشتری سه زیرشاخه مهم دارد :

CRM کاربردی : این نوع از سی آر ام ، روند اصلی کسب و کار را ساده تر می کند یعنی به شرکت ها کمک می کند تا زیرساخت های لازم برای رضایت مشتریان را فراهم کنند ، بتوانند روند فروش را در دست بگیرند و رسیدگی لازم را در قراردادها انجام دهند.

CRM مشارکتی: سی آر ام مشارکتی با گردآوری داده های بازاریابی ، فرآیند فروش را آسان تر نموده و به بخش های مختلف کسب و کار کمک می کند تا از علایق و خواسته های مشتریان درک بیشتری داشته باشند. عناصر مهم این سی آر ام ، مدیریت تعامل و مدیریت کانال هستند.

CRM تحلیلی: سومین نوع از سی آر ام ، تکیه برجمع آوری و تحلیل اطلاعات دارد و به واسطه آن ، به خدمات دهی شرکت ها کمک شایانی میکند.از جمله اطلاعاتی که توسط آن جمع آوری می شود می توان به انتخاب ها و رفتارهای مشتریان اشاره کرد.این نوع از اطلاعات برای فروش بهتر و مدیریت کمپین های بازاریابی بسیار کارآمد هستند.مهم ترین عناصر سی آر ام تحلیلی به طور کلی ، پایگاه  داده تحلیلی ، داده کاوی و ابزار پردازش تحلیلی آنلاین هستند.

پُر واضح است که برای کشاندن مشتریان به سمت اهدافتان ، در وهله اول باید توانایی سازماندهی فعالیت های داخلی کسب و کار را بدست بیاورید و در قدم بعدی بر راه های تماسی و ارتباطی با مشتریان تمرکز کنید.اصالت سی آر ام بر جمله “همیشه اولویت با مشتری است” استوار است و کسب و کارهای موفق همه چیز را از دید مشتریان بررسی می کنند. سی آر ام به شما در این راه کمک می کند تا هم به مشتری ارزش دهید و هم برای او ارزش خلق  کنید.

با گذاشتن یک دیدگاه کوچک این پایین ، در یک پیشرفت بزرگ سهیم شو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *